Professionele opleiding

Voetreflexologie

Docenten Golden Feet

+++

Carine Reenaers

Docente voetreflexologie - Volgde haar basisopleiding bij Lydie Schoenmakers in Golden Feet. 

Carine volgde ook de reflexologie opleiding van Total Health. ze leerde er een boeiende combinatie van de Oosterse manier van werken en het Westerse denken.

Carine heeft een eigen praktijk genaamd Voetreflex Carine en werkt bij Chinacure in Alken.

Momenteel doceert Carine meerdere voetreflex modules in onze 3-jarige opleiding en verschillende workshops en specialisaties.  

Contact nemen kan via mail [email protected] of tel 011 23 23 41 of 0495 64 16 77

+++

Lydie Schoenmakers 

Oprichtster en gewezen zaakvoerder van Golden Feet.

Als autodidact ben ik in 1978 met reflexologie begonnen. Nadien heb op opleidingen gevolgd bij Hanne Marquardt. Bij OTCG studeerde ik Chinese geneeswijzen. Ik behaalde het teachers degree in Cranio-Sacral Reflexology bij Martine Faure Alderson. Ik volgde worshops in gezichtreflexologie Bij Therese Weltens en bij Lone Sorensen. In 1985 richtte ik mijn refelxologieschool op die in 2011 de naam ‘Goldenfeet’ kreeg. Daar doceerde ik tot op heden een professionele opleiding reflexologie die voldoet aan de normen die gesteld worden door het RIEN en door de beroepsvereniging BeVo. Verder geef ik workshops in de vijf transformaties, in EVC. Ik ben regelmatig gastdocent voor de VNRT in Nederland.

Mijn eigen praktijk is onontbeerlijk om met de nodige ervaring parktijkgericht te kunnen doceren. Ik doe dit werk met hart en ziel. Mijn mooiste momenten zijn die wanneer ik onverhoopte verbanden kan leggen die leiden tot gunstige resultaten. Je kan steeds een afspraak maken voor een reflexologiebehandeling op het nummer 011 22 95 32 of . Via mail: [email protected]

Mark Hiemeleers

Mark Hiemeleers is zaakvoerder van Golden Feet. 

Hij studeerde af als Bachelor in de Verpleegkunde – optie psychiatrie en werkte 11 jaar in een psychiatrische zorginstelling. Hij volgde met succes de Banana Zorgmanagement en Lerarenopleiding. Hij verdiepte zich verder in de werking van het menselijk lichaam en is verbonden aan verschillende opleidingsinstellingen. 

In 2015 richtte hij het opleidingscentrum SoHuman op. Gesterkt door deze ervaring als ondernemer werd hij zaakvoerder van Golden Feet vanaf 1 juni 2019.

Voor Golden Feet doceert hij de anatomie, fysiologie en pathologie die nodig is voor de reflexologie.

Voor al uw vragen kan u steeds contact opnemen via 0475 582743 of [email protected]

Fb pagina Sohuman & Linkedln Mark Hiemeleers

++++

Herlinde Aerts

Is Mental Coach/Transformatie Coach. Ze heeft een praktijk genaamd Ga Voor Groei.

Herlinde doceert de Coachingsmodule in Golden Feet, persoonsvormende sessies

Het is aangewezen om als voetreflexoloog te beschikken over goede coachings-skills.

In haar werkingsmethode laat Herlinde zich leiden door het zoeken naar het evenwicht tussen ‘accepteren van wat is‘ en ‘ veranderen wat binnen je mogelijkheden en verantwoordelijkheden ligt’.

Inzicht in je eigen functioneren en hoe dit invloed heeft op relaties met anderen is van belang..

Je kan Herlinde contacteren via mail: [email protected]

+++